Links

Talent ontwikkeling young professionals

Talent ontwikkeling young professionals

Onderweg zijn is belangrijker dan de bestemming!

Ontdek het talent binnen jouw organisatie

Ontdek het talent binnen jouw organisatie

Vergeet het functieprofiel, vermijd evaluaties en ga op talentenjacht.

Masters in HR - de podcast over HR thema's

Masters in HR - de podcast over HR thema's

door Diana van Asten & Aimée Floris

Blog

Is jouw organisatie inclusief?

Iedereen telt mee en mag zichzelf zijn. Maar onbewuste vooroordelen en uitsluiting zorgen er in organisaties voor dat niet iedereen zich er thuisvoelt. Wanneer medewerkers zich op hun gemak voelen en hun unieke talenten worden erkend en gewaardeerd, dan kun je het...

Tips om als introvert tot je recht te komen

Als introvert persoon is het soms moeilijk om goed uit de verf te komen op de werkvloer en in een wereld die is ingericht voor de extraverte mens. Denk aan die collega die een salarisverhoging kreeg omdat hij met het idee van iemand anders aan de haal ging, of die...

Zo geef je ontwikkelgericht feedback

Feedback is een heel goed middel om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen. Als je op de juiste manier feedback geeft, heeft dit een positieve invloed op de ontwikkeling van je medewerkers, je collega's en zelfs je leidinggevende. Weet jij hoe je constructieve...

Gastblog “Pak jij de regie als HR-business partner?”

Sylvia Klink is HR expert voor MKB ondernemingen en gelooft net als ik in de toegevoegde waarde van HR en het excelleren vanuit je sterke punten. In deze gastblog deelt zij haar visie en ervaringen op haar rol en ambitie om meer impact te hebben als HR business partner.

Last van werkdruk? Vijf tips om hier beter mee om te gaan

Heb jij last van werkdruk? Ontdek hoe jij zélf iets kunt doen om die werkdruk te verminderen en hier iemand bij te betrekken. Wacht niet totdat je het niet meer aan kunt, of tot een ander het voor je oplost.

Laat je motiveren door je drijfveren

Drijfveren bepalen waarom jij iets wel of niet doet. Drijfveren vertellen iets over je motivatie, over wat je écht belangrijk vindt en waar jouw voorkeur ligt. Het zegt iets over waar jij energie van krijgt, waar jij van in actie komt. Waarom jij plezier hebt in je werk.

Weer naar kantoor?!

De helft van de mensen die al meer dan zes maanden vanuit huis werken, willen weer naar kantoor. Er zijn ook mensen die het nog helemaal niet zien zitten uit angst voor besmettingen. Welke maatregelen neem je om de terugkeer naar kantoor en de samenwerking met thuiswerkende collega’s goed te organiseren?

Ben jij al een echte HR business partner?

Niet alle organisaties maken optimaal gebruik van HR of hebben de afdeling strak verweven in de organisatiestrategie. Hoe zet jij die gewenste trend door en zorg je als HR business partner voor een grotere impact?

Heb jij het plaatje scherp?

Jezelf ontwikkelen kan allerlei doelen hebben. Heb jij een scherp beeld van waar jij naartoe wilt?

Duurzame ontwikkeling met perspectief

Werkgevers willen dat medewerkers zich duurzaam ontwikkelen om een goede prestatie te kunnen leveren en willen hen hiermee een ontwikkelperspectief bieden. Medewerkers willen zich ontwikkelen met allerlei doelen. Hoe zorg jij voor aansluiting met deze persoonlijke doelen?

Uitgelicht

Ontwikkeladvies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam varius purus nec lobortis vulputate.

Masterclasses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam varius purus nec lobortis vulputate.

HR & organisatieadvies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam varius purus nec lobortis vulputate.