Talent ontwikkeling bij Excel Yourself

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling
en sterke punten

We zijn meestal gefixeerd op het verbeteren van vaardigheden waar we nu eenmaal niet zo goed in zijn. De aanpak van onze talent ontwikkeling is daarom niet alleen gericht op welke vaardigheden je wil verbeteren, maar nog meer om te ontdekken wat jouw unieke eigenschappen en talenten zijn en hoe je die kunt gebruiken om te excelleren.

Het kan ook zo zijn dat er in jouw functie (plotseling) bepaalde competenties van jou worden verwacht die je niet volledig beheerst. Of wellicht wil je jezelf groeien in je competenties, om je zekerder te voelen in je dagelijkse werkzaamheden. De ontwikkelcoaches bij Excel Yourself staan klaar om je te ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw talenten en competenties.

Onze aanpak is gericht op het vertrouwen op de waarde van je kwaliteiten en te groeien in je professionele rol. Zo zorgen wij dat jij gemotiveerd en met plezier het beste van jezelf kunt inzetten en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan elk team waar jij deel van uitmaakt.

Ontdek en ontwikkel je talent

Wil je inzicht in jouw talenten en persoonlijke kwaliteiten? En advies hoe jij het beste uit jezelf kunt halen en jezelf kunt ontwikkelen? Excel Yourself helpt jou te excelleren:

Talent ontwikkeling

Sollicitatiehulp

Maak indruk met je sollicitatiebrief en CV door je kwaliteiten en toegevoegde waarde te benadrukken.

hr organisatie ontwikkeling

Talent scan

Ontdek je talenten en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Je persoonlijke profiel laat zien hoe jij helemaal tot je recht komt.

Coaching

Ontwikkeladvies

Met een gericht advies ga jij jezelf ontwikkelen in je huidige baan of naar de volgende stap in je loopbaan toe werken.

hr op orde

Talent coaching

Ontwikkel je persoonlijke kwaliteiten en leer om vanuit je sterke punten te werken in een op jou afgestemd coach traject.

“Onze gesprekken en de uitkomsten van de vragenlijsten leverden mij inzicht in hoe ik functioneer, mijn motivaties en ontwikkelpunten.”

Hans

Software engineer

“Door haar doortastendheid, professionele maar ook vooral persoonlijke aanpak heeft Aimée mij geïnspireerd mijn kwaliteiten in te zetten naar een volgende stap in mijn carrière. Nu ben ik vol energie mijn eigen bedrijf aan het opzetten!”

Inge

Marketingspecialist

Jij bent zélf de sleutel tot succes!

In een tijd waarin de druk om te presteren hoog is en je het gevoel hebt te moeten voldoen aan de verwachtingen van onze omgeving, is jouw talent de sleutel tot succes. Je bent van onschatbare waarde als je jouw sterke punten weet in te zetten en verder ontwikkelt. Maak gebruik van je eigen kracht. Dan komen jouw unieke kwaliteiten tot hun recht en kun je jezelf overstijgen.

Haal het maximale uit jezelf door je sterke punten te ontwikkelen met Talent Ontwikkeling

We helpen jou ontdekken wat nu écht jouw sterkste punten zijn. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt aan het denken gezet. Je leert hoe jouw talent tot zijn recht laat komen en hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen op je sterke punten. Zo krijg je vertrouwen in je kwaliteiten en neem je met plezier de touwtjes in handen om het beste uit jezelf te halen!

Voel jij druk door de verwachtingen die anderen van jou hebben?

Maak gebruik van je sterke punten! Excel Yourself inspireert en motiveren om het beste uit jezelf te halen en de regie te nemen over je eigen ontwikkeling. Door het ontwikkelen van je sterke punten ben jij van onschatbare waarde!

Ja, ik wil minder twijfelen aan mijn kunnen

Ja, ik wil mijn sterke punten overtuigender inzetten

Ja, ik wil doorgroeien.

Ja, ik wil meer gezien en gewaardeerd worden

Ja, ik wil niet alleen werken aan mijn zwakke punten

Aan de slag met talentontwikkeling?

Maak gebruik van de volgende mogelijkheden:

Talent Scan

Krijg meer inzicht jouw talenten en kwaliteiten met een talent scan. Je ontvangt een persoonlijk profiel met tips voor je persoonlijke ontwikkeling.

€ 189,-

Carrière scan

Denk wel eens jij na over wat je wilt in je werk? Ontdek welke soort functies en werkomgeving het beste bij jou passen om de juiste loopbaankeuzes te maken.

€ 295,-

Uitgebreide talentanalyse & ontwikkeladvies

Leer jezelf door en door kennen en ontdek hoe jij meer uit jouw talenten kunt halen. Vertrouw op je kwaliteiten en je toegevoegde waarde in je werk.

€ 595,-

Vrijblijvend kennismaken

Of vul het contactformulier in

4 + 2 =

Leuk om samen met jou aan de slag te gaan!

Vul je gegevens in en dan maken we snel een afspraak. Op de ontwikkeltrajecten zijn de algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Wat levert het je op?

  • Een persoonlijk profiel
  • Inzicht in je talenten en voorkeuren
  • Heel veel tips om direct mee aan de slag te gaan!
  • Positieve energie en de motivatie om jezelf te ontwikkelen

Aanmelden ontwikkeladvies

Welk ontwikkeladvies past bij jou?

10 + 13 =