Aimée Floris

HR professional & talent coach

Haal het beste uit jezelf!

Ontdek je talent

Wil je weten wat nu precies zijn jouw talenten en persoonlijke kwaliteiten zijn? En hoe jij het beste uit jezelf kunt halen?

Ontwikkel je talent

Wil jij meer uit jouw waardevolste talenten halen en advies hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen?

Sollicitatie hulp

Talent scan

Ontwikkeladvies

Masterclasses

Jij bent zélf de sleutel tot succes!

In een tijd waarin de druk om te presteren hoog is en je het gevoel hebt te moeten voldoen aan de verwachtingen van onze omgeving, is jouw talent de sleutel tot succes. Je bent van onschatbare waarde als je jouw sterke punten weet in te zetten en verder ontwikkelt. Maak gebruik van je eigen kracht dan komen jouw unieke kwaliteiten tot hun recht en kun je jezelf overstijgen.

Haal het maximale uit jezelf door
je sterke punten te ontwikkelen

Ik help jou ontdekken wat nu écht jouw sterkste punten zijn. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt aan het denken gezet. Je leert hoe jij je talent tot zijn recht laat komen en hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen op je sterke punten. Zo krijg je vertrouwen in je kwaliteiten en neem je met plezier de touwtjes in handen om het beste uit jezelf te halen!

Voel jij druk door de  verwachtingen die anderen van jou hebben?

MAAK GEBRUIK VAN JE STERKSTE PUNTEN!

Ik wil jou inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen en de regie te nemen over je eigen ontwikkeling. Omdat ik zeker weet dat jij door het ontwikkelen van je sterke punten van onschatbare waarde bent!

Ja, ik wil minder twijfelen aan mijn kunnen!

Jouw sterke punten zijn van onschatbare waarde, ik help jou te ontdekken hoe jij jezelf tot je recht kunt laten komen en te vertrouwen op jouw kwaliteiten.

Ja, ik wil mijn sterke punten overtuigender inzetten!

Laat jezelf en jouw toegevoegde waarde zien! Jouw sterke punten maken het verschil.

Ja, ik wil doorgroeien!

Neem de regie in jouw ontwikkeling en haal het maximale uit je carrière

Ja, ik wil meer gezien en gewaardeerd worden

Jouw unieke kwaliteiten zijn van toegevoegde waarde voor jouw leidinggevende en jouw klanten

Ja, ik wil niet alleen werken aan mijn zwakke punten

Als jij focust op je sterke punten, dan ben je gemotiveerder en kost het je minder moeite om verder te ontwikkelen. Ik help jou hoe jij jezelf kunt ontwikkelen vanuit jouw talenten.

Hoe ga jij excelleren?

Sollicitatie hulp

Sollicitatie hulp

Maak indruk met je sollicitatiebrief en CV door je kwaliteiten en toegevoegde waarde te benadrukken.

Boek een gratis call

Talent scan

Talent scan

Ontdek je talenten en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Je persoonlijke profiel laat zien hoe jij helemaal tot je recht komt.

Lees meer

Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies

Met een gericht advies ga jij jezelf ontwikkelen in je huidige baan of naar de volgende stap in je loopbaan toe werken.

Lees meer

Masterclasses

Masterclasses

Ontwikkel je persoonlijke kwaliteiten en leer om vanuit je sterke punten te werken in één van de masterclasses.

Bekijk de masterclasses

Misschien is dit iets voor jou!

Talent Scan

Krijg meer inzicht jouw talenten en drijfveren met een talent scan. Je ontvangt een persoonlijk profiel met tips voor je persoonlijke ontwikkeling.

Uitgebreide omschrjving

De talent scan bestaat uit een online vragenlijst over je persoonlijkheid, je voorkeuren en jouw drijfveren. In een persoonlijk gesprek bespreken we de uitkomsten en geef ik je meer inzicht in je kwaliteiten en valkuilen. Je krijgt waardevolle tips om direct mee aan de slag te gaan!

€ 149,-

Carrière scan

Denk wel eens jij na over wat je wilt in je werk? Ontdek welke soort functies en werkomgeving het beste bij jou passen om de juiste loopbaankeuzes te maken.

Uitgebreide omschrijving

De carrière scan bestaat uit online vragenlijsten over je talenten, je drijfveren en wat jij belangrijk vindt in je werk. In een uitgebreid persoonlijk gesprek bespreken we de uitkomsten en geef ik je meer inzicht in je voorkeuren en loopbaanmogelijkheden. Je ontvangt een persoonlijke rapportage en waardevolle tips om direct mee aan de slag te gaan!

€ 249,-

Uitgebreid ontwikkeladvies

Leer jezelf door en door kennen en ontdek hoe jij meer uit jouw talenten kunt halen. Vertrouw op je kwaliteiten en je toegevoegde waarde in je werk!

Uitgebreide omschrijving

Het uitgebreide ontwikkeladvies bestaat uit verschillende online vragenlijsten over je persoonlijkheid, je talenten, je drijfveren en ontwikkelkansen. In twee coachgesprekken bespreken we de uitkomsten en  gaan we dieper inzoomen op je kwaliteiten en valkuilen. Ook brengen we jouw ambitie in kaart en ga jij gerichte ontwikkel doelen stellen. Je ontvangt een persoonlijke rapportage met waardevolle tips om jouw doelen te bereiken. 

€ 595,-

Over mij

Vanwege mijn danservaring weet ik dat je beter kunt focussen op je talent, dan veel moeite steken in het ontwikkelen van je zwakke punten. Ik ben ervan overtuigd dat jij van onschatbare waarde bent, als je jouw sterke punten in kunnen zetten en verder kunt ontwikkelen. 

Ik ben een geregistreerd coach en opgeleid in het toetsen van talenten en competenties. Ik wil jou inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen en te excelleren met je sterkste punten!

“Onze gesprekken en de uitkomsten van de vragenlijsten leverden mij inzicht in hoe ik functioneer, mijn motivaties en ontwikkelpunten.”

Hans, software engineer

“Door haar doortastendheid, professionele maar ook vooral persoonlijke aanpak heeft Aimée mij geïnspireerd mijn kwaliteiten in te zetten naar een volgende stap in mijn carrière. Nu ben ik vol energie mijn eigen bedrijf aan het opzetten!”

Inge, marketing specialist

Inspiratie & tips

15 Gratis tips tegen onzekerheid

Download mijn gratis whitepaper 
’15 tips om je onzekerheid te overwinnen’ en ga alvast zelf aan de slag om sterker in je schoenen te staan!

Assessments & Talentontwikkeling

Download mijn whitepaper
‘Assessments & talentontwikkeling’ en kom meer te weten over de zin en onzin van assessments!

Intervisie voor HR Business Partners

Vind jij het leuk om te sparren met andere HR professionals, te brainstormen over HR thema’s en van elkaar te leren? Dan is de intervisie iets voor jou!

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken?

Of vul het contactformulier in

12 + 5 =

Aanmelden ontwikkeladvies

Welk ontwikkeladvies past bij jou?

5 + 11 =

Leuk om samen met jou aan de slag te gaan!

Vul je gegevens in en dan maken we snel een afspraak. Op de ontwikkeltrajecten zijn de algemene voorwaarden en privacy verklaring van toepassing.

Wat levert het je op?

N

Een persoonlijk profiel

N

Inzicht in je talenten en voorkeuren

N

Heel veel tips om direct mee aan de slag te gaan!

N

Positieve energie en de motivatie om jezelf te ontwikkelen