Coaching

Voel jij druk door de verwachtingen die anderen van jou hebben?

Wil jij meer vertrouwen krijgen in je eigen kwaliteiten?

Connectie maken met jezelf en anderen is spannend en maakt je kwetsbaar. Tegelijk geeft dit ook ruimte. Ruimte om je beste zelf te zijn en ruimte voor respect en duidelijkheid als het gaat om jouw rol. Met overtuiging en vol inspiratie ga je op weg om jouw ambities waar te maken.

Ooit deed ik een poging van mijn zwakke punten, sterke te maken. Het kostte me bloed, zweet en tranen. Totdat ik een trainer kreeg die me leerde te focussen op mijn sterke punten. Vanaf dat moment werd alles anders.  Want wanneer je focust op je sterke punten, jouw unieke kwaliteiten, dan haal je het beste uit jezelf en ben je meer dan ooit van waarde voor anderen. Bovendien motiveert het en kost het je minder energie.

Het begint bij jezelf, bij jouw talenten. Om bij de kern te komen, laat je eerst de verwachtingen en prestatiedruk vanuit je omgeving varen. Echte connectie is alleen mogelijk als je de focus verlegt naar jezelf. Connectie geeft rust en vertrouwen om te verbinden met dat waar je goed in bent, het te verstevigen, te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Daarna kun jij weer verbinden met je omgeving en met vertrouwen je rol pakken en jezelf overstijgen.

Waar wil jij beginnen?

  • Wil je je sterke punten overtuigender inzetten?
  • Wil je doorgroeien?
  • Loop je er tegen aan dat je meer gezien en erkend wilt worden?
  • Voel je je beperkt in je ontwikkeling of juist in een bepaalde richting geduwd door je werkgever?
  • Twijfel je aan je jezelf en ben je op zoek naar wat je kernkwaliteiten nu werkelijk zijn?
  • Wil je leren hoe je jouw unieke kwaliteiten verder kunt ontwikkelen?

Samen ontdekken we op creatieve wijze jouw unieke kwaliteiten en hoe je deze kunt benutten. Gedurende het coaching traject van een aantal één op één gesprekken krijg jij weer de regie over je ontwikkeling.

Jij stippelt je route uit om te komen waar je naartoe wilt en welke stappen jij gaat zetten om daar te komen. Zo krijg jij weer energie en neem je met vertrouwen de touwtjes weer in eigen hand.

Wil jij excelleren vanuit jouw talenten?

Meld je dan aan voor een kennismaking!

    

   