Aimée Floris

HR business partner & talent coach

Haal het beste uit je organisatie
en je team!

Haal het beste uit je organisatie

Excel Yourself helpt jouw organisatie met het ontwikkelen en implementeren van een passende oplossing. Jouw bedrijf excelleert!

Haal het beste uit je team

Jouw mensen zijn een belangrijke succesfactor. Als jouw medewerkers excelleren, dan excelleert jouw onderneming ook!

Organisatie ontwikkeling & leiderschap

Medewerker & Team ontwikkeling

HR advies & tools

Training & coaching

 

Van Talent naar Succes

Je mensen zijn de basis van je succes en daarom wil je goede mensen binnenhalen en behouden. Jouw HR strategie kan hierin het verschil maken. Verbind jouw organisatiedoelen met de mensen in je organisatie, en maak de vertaalslag naar een strategisch plan.

Kernkwaliteiten

Wat als je je medewerkers hun sterke punten zou laten ontwikkelen? Hen zou laten excelleren op waar ze goed in zijn? En je ze binnen jouw organisatie in zou zetten op een positie waar ze optimaal tot hun recht kunnen komen? Wat zou dat betekenen voor het succes van jouw onderneming? Excel Yourself helpt je bij het herkennen van talent en je mensen te stimuleren hun talenten tot hun recht te laten komen. 

 

Is het tijd om verbinding te maken tussen doelen en kwaliteiten?

Excel Yourself is dé HR business partner op het gebied van professional development en HRM. Ik ondersteun de professionalisering van je organisatie, je HR beleid en je medewerkers.

Dit doe ik door de verbinding te maken tussen de organisatie en de persoonlijke kwaliteiten van haar mensen en teams. Door de juiste talenten op de juiste plek in te zetten en de verwachtingen helder te krijgen.

Zo benut je alle potentieel en bouw je met vertrouwen aan een winning team.

Organisatie & leiderschapsontwikkeling

Creëer samenhang en synergie in je strategische koers en je HR beleid en kies een passende leiderschapsstrategie.

Selectie- en ontwikkelassessments

Een assessment is ideaal om de talenten en ontwikkelkansen van mensen inzichtelijk te maken.

HR advies & tools

Afgestemd op de organisatiedoelen, adviseer ik je over de HR strategie, processen, complexe personeelsvraagstukkken en ontwikkel ik HR tools.

Training & coaching persoonlijke effectiviteit

De training & coaching is er op gericht om de persoonlijke effectiviteit van medewerkers te ontwikkelen en de teamprestaties te versterken.

Ontwikkeling HR professionals

Excel Yourself heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van HR professionals tot echte HR business partner.

Hoe gaat jouw organisatie excelleren?

Organisatie ontwikkeling & leiderschap

Organisatie ontwikkeling & leiderschap

De juiste structuur, HR strategie en leiderschap voor jouw organisatie.

Medewerker & team ontwikkeling

Medewerker & team ontwikkeling

Ontwikkel de kernkwaliteiten van je mensen en stimuleer de samenwerking voor een succesvol team.

HR advies & Tools

HR advies & Tools

Breng HR naar een hoger niveau met slimme HR strategie, processen en een solide basis.

Training & coaching

Training & coaching

De training en coaching is doelgericht om het maximale uit de talenten van de mensen te halen.

Uitgelicht

HR & Organisatie analyse

Zet de HR & Organisatie analyse in om sterke punten en verbeterpunten in de HR strategie en processen in kaart te brengen en verder te optimaliseren.

Uitgebreide omschrjving

De HR & organisatie analyse bestaat uit een online vragenlijst over de manier waarop de HR thema’s zijn ingebed in de organisatie. In een verdiepend gesprek bespreken we de uitkomsten en leggen we de koppeling met de organisatie doelen.

Uit de analyse halen we speerpunten en leggen we verbanden tussen de verschillende onderwerpen. Vervolgens bepalen we wat er nodig is om HR en organisatie ontwikkeling te optimaliseren. 

ALs resultaat heb je een concreet plan van aanpak met doelen, activiteiten en planning.

€ 595,-

Assessments

De assessments geven inzicht in de kwaliteiten, drijfveren, persoonlijke voorkeuren en ontwikkelmogelijkheden van medewerkers, leidinggevenden en teams.

Uitgebreide omschrjving

Met een selectie assessment vergroot je de kans dat je de juiste kandidaat selecteert voor je organisatie. Met een ontwikkelassessment stimuleer je de groei van je medewerkers, behoud je talent en laat je je organisatie en de teamprestaties groeien.

Een assessment bestaat uit online vragenlijsten, een interpretatie van de uitkomsten, een verdiepend gesprek en een terugkoppeling van de uitkomsten inclusief een advies op maat.

In een persoonlijke rapportage, met een persoonlijk profiel en een competentieprofiel, zijn waardevolle ontwikkeltips opgenomen.

v.a. € 495,-

Masterclasses voor HR professionals

De rol van de HR professional is sterk in verandering. Daarom heeft Excel Yourself verschillende masterclasses ontwikkeld voor HR professionals.

Uitgebreide omschrjving

Organisaties zien steeds meer de waarde van medewerkers als succesfactor en onderscheidend vermogen. De HR professionals die de organisatiedoelen kunnen vertalen naar het HR beleid, leveren een waardevolle strategische bijdrage. 

Maar wat als jouw organisatie HR niet betrekt in het ontwikkelen van de strategie en pas jouw advies vraagt wanneer er een probleem is? Hoe kun jij dan die impact hebben die bijdraagt aan het succes van de organisatie?

Met de masterclasses voor HR professionals leer jij de link leggen tussen de organisatie en de mensen, meer impact te maken door de vertaalslag te maken van de organisatiedoelen naar het HR beleid en je toegevoegde waarde te laten zien vanuit je sterkste punten. 

v.a. € 149,-

Over mij

Vanwege mijn danservaring weet ik dat je beter kunt focussen op je talent, dan veel moeite steken in het ontwikkelen van je zwakke punten. Ik ben ervan overtuigd dat mensen juíst van onschatbare waarde zijn, als zij hun sterke punten in kunnen zetten en ontwikkelen.

Ik ben een ervaren HR en organisatie adviseur, geregistreerd coach en gecertificeerd assessor.

Doelgericht en met oplossingen die niet altijd voor de hand liggen help ik jouw organisatie om te kunnen excelleren. Zo kun jij je met vertrouwen en energie richten op de toekomst.

 

“De sterke punten benadering geeft meerwaarde in de werving van nieuwe medewerkers en de ontwikkeling van onze organisatie!”

Krista Knape

Directeur , Knape BV administratiekantoor

“Aimée is betrouwbaar, toegankelijk en kundig. Zij zorgt voor een goede balans tussen belangen van de organisatie en die van de medewerkers.”

Sjaak van der Linde

Directeur, Participe Delft

Inspiratie

Casestudy: HR strategie op een A4

Om de link te leggen tussen de organisatie en HR&O, heb ik een analyse model ontwikkeld. Hiermee ontwikkel jij je HR strategie op één A4.

Assessments & Talentontwikkeling

Download mijn whitepaper
‘Assessments & talentontwikkeling’ en kom meer te weten over de zin en onzin van assessments!

Intervisie voor HR Business Partners

Vind jij het als HR adviseur of business partner prettig om met andere HR professionals te sparren en van elkaar te leren? Dan is de intervisie iets voor jou!

Opdrachtgevers

HR & Organisatie analyse

Met de HR & Organisatie analyse heeft ElkWelzijn inzicht gekregen in de HR processen en beleid, op welke punten de basis goed is en op welke punten verbetering gewenst was. Een goed uitgangspunt voor de prioritering van HR thema’s. 

In vervolg hierop heb ik een functie niveau matrix ontwikkeld, een strategisch opleidingsplan geschreven en ontwikkeladvies trajecten met verschillende medewerkers gedaan.

Teamsessie kernwaarden

De salarisadministratie is geautomatiseerd en de rol van de salarisadministrateur wordt meer adviserend. Om het team in hun nieuwe rol naar de klanten te versterken, heeft Excel Yourself een teamsessie kernwaarden gedaan met het salaris team van Huisman & Partners. De medewerkers hebben hun sterke punten en toegevoegde waarde gekoppeld aan de kernwaarden van de organisatie. Zo hebben zij synergie bereikt en voelden zij zich beter in staat om hun nieuwe rol te vervullen.

Succesvolle reorganisatie

In een reorganisatie wil je het proces zorgvuldig vorm geven en voldoende aandacht hebben voor de belangen van zowel de organisatie als de mensen. Als projectcoördinator heb ik zorg gedragen voor een soepele uitvoering van de personele transitie in de reorganisatie bij het Centraal Orgaan voor Asielzoekers. Door verbinding te leggen tussen afdelingen, heldere informatie en te verstrekken, processen te vereenvoudigen en draagvlak te creëren.

Interim HRM

Professional development

Hoe krijg je medewerkers mee in de snel veranderende omgeving in het sociaal domein? Met een professional development traject, bestaande uit het implementeren van nieuwe functies, een innovatief POP formulier en het voeren van gesprekken waarin verwachtingen en ontwikkeldoelen werden besproken, legde Participe Delft een basis voor duurzame ontwikkeling.

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken?

Of vul het contactformulier in

5 + 14 =