Over Excel Yourself

“Ik leerde excelleren met mijn sterke punten” ~ Aimée

Bij Excel Yourself, opgericht door Aimée Floris, richten we ons op het laten excelleren van organisaties en hun mensen door talentontwikkeling. Wij geloven dat succes voortkomt uit het benutten van individuele sterke punten en bieden op maat gemaakt HR-advies en leiderschapsondersteuning.

Waar we voor staan

 

Focus op je sterke punten

Excelleren vanuit je kern

Plezier in jezelf ontwikkelen

Met minder moeite meer resultaat

Onze aanpak

We helpen jou ontdekken wat nu écht jouw sterkste punten zijn. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt aan het denken gezet. Je leert hoe jij je talent tot zijn recht laat komen en hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen op je sterke punten. Zo krijg je vertrouwen in je kwaliteiten en neem je met plezier de touwtjes in handen om het beste uit jezelf te halen.

Op creatieve wijze zoeken wij de rode draad in de dingen waar jij goed in bent en waar jouw organisatie in kan onderscheiden. We helpen je te kiezen waar jij naartoe wilt groeien en je route uit te stippelen om daar te komen. We geven je de handvatten en jij schakelt vol energie naar de volgende versnelling!

Excel Yourself helpt met:

Talent ontwikkeling

Talent ontwikkeling

hr organisatie ontwikkeling

HR & organisatie ontwikkeling

Coaching

Coaching

hr op orde

Academy

HR scan

Het ontstaan van Excel Yourself

Excel Yourself is opgericht door Aimée Floris. Zij kwam op het idee om mensen en organisaties te ondersteunen bij talentontwikkeling nadat ze een aantal jaar werkte in organisaties waar ze niet in staat leek het beste uit zichzelf te halen, waardoor Aimée begon te twijfelen aan haar kwaliteiten.

Ondanks haar inspanningen bleven resultaten uit en haar leidinggevenden bleven ontevreden. Deze ervaring herinnerde haar aan haar dagen als danssporter, waar ze van haar trainer leerde dat focussen op sterke punten in plaats van zwakheden motiverender en effectiever is. Deze inzichten, gekoppeld aan haar sportervaring, inspireerde haar om dezelfde benadering toe te passen in haar werk leven: ontwikkelen vanuit je kern en je natuurlijke talenten.

                

“In plaats van succesvol te zijn door hetzelfde te doen als een ander, leerde ik succesvol te zijn vanuit mijn eigen sterke punten. Het motiveert als je kunt werken met je sterke punten, je ziet resultaat en het geeft energie.”

Dit alles leidde niet alleen tot persoonlijke groei, maar ook tot de oprichting van Excel Yourself, met als doel anderen te helpen excelleren door hun sterke punten te benutten.

Als je jezelf ontwikkelt op die punten, waar je van nature aanleg voor hebt, dan is het veel leuker om te leren. En je zwakke punten verbeteren automatisch mee! Het kost je minder moeite, je krijgt er energie van en schakelt zonder moeite naar de volgende versnelling.

Nu een aantal jaar later, en heel veel ervaring rijker, helpt Aimée samen met een team andere professionals, zowel organisaties als individuen bij het ontwikkelen van hun sterke punten.

Krijg een boost door je sterke punten te ontwikkelen!

Ervaringen van klanten

 “Aimée Floris voelt goed aan wat er leeft onder collega’s, ziet de mogelijkheden voor verbeteringen en weet op een positieve manier iedereen te betrekken bij het doorvoeren van veranderingen.”

Marieke Scholten

IT consultant

“Kasia adviseert en ontwikkelt onze organisatie op een manier dat veel draagvlak oplevert bij de medewerkers en zij zorgt voor de borging van de resultaten.

L. de Kok

Directeur MAKZ

“Sil heeft enorm veel kennis op het gebied van vitaliteit en door deze kennis en zijn ervaring in de branche weet Sil wat er nodig is om een bedrijf te adviseren en trainen op het gebied van vitaliteit, zowel op strategisch als operationeel niveau.”

“Aimée weet mensen in beweging te krijgen door haar aandacht voor de mens en geeft op prettige manier constructieve feedback. Haar motto ‘doe waar je goed in bent’, past ze duidelijk ook op zichzelf toe.”

Chantal Sauter

HR adviseur

Ik heb Wilko ervaren als een sympathieke en ervaren coach die openstaat voor verschillen en goed kan luisteren. Wilko is iemand die mij motiveert, inspireert, ondersteunt en begeleidt om het beste uit mezelf te halen om mijn doelen te bereiken.”

Tommy Sinteur

Marketing professional

Vrijblijvend kennismaken

Of vul het contactformulier in

10 + 7 =

Blogs & Inspiratie

Is jouw organisatie inclusief?

Is jouw organisatie inclusief?

Iedereen telt mee en mag zichzelf zijn. Maar onbewuste vooroordelen en uitsluiting zorgen er in organisaties voor dat niet iedereen zich er thuisvoelt. Wanneer medewerkers zich op hun gemak voelen en hun unieke talenten worden erkend en gewaardeerd, dan kun je het beste uit je mensen halen.  En in...

Lees meer
Tips om als introvert tot je recht te komen

Tips om als introvert tot je recht te komen

Als introvert persoon is het soms moeilijk om goed uit de verf te komen op de werkvloer en in een wereld die is ingericht voor de extraverte mens. Denk aan die collega die een salarisverhoging kreeg omdat hij met het idee van iemand anders aan de haal ging, of die collega die promotie kreeg omdat...

Lees meer
Zo geef je ontwikkelgericht feedback

Zo geef je ontwikkelgericht feedback

Feedback is een heel goed middel om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen. Als je op de juiste manier feedback geeft, heeft dit een positieve invloed op de ontwikkeling van je medewerkers, je collega's en zelfs je leidinggevende. Weet jij hoe je constructieve feedback kunt geven? Pas jij deze...

Lees meer