Aimée Floris

HR business partner & Talent coach

Haal het beste uit jezelf en je organisatie!

Haal het beste uit jezelf

Wil jij het maximale uit jezelf halen maar weet je niet precies hoe jij kunt ontwikkelen of wat jouw sterke punten zijn? Ik help je om jouw sterke en zwakke punten in kaart te brengen en te ontdekken hoe je je ontwikkeling een boost kunt geven.

Haal het beste uit je organisatie

Mensen en werk verbinden, dat is het uitgangspunt. Ik help je het potentieel van je organisatie optimaal te benutten en de individuele en team prestaties te versterken. Alle puzzelstukjes vallen op hun plek, zodat jouw organisatie groeit en ontwikkelt.

Talent coaching & ontwikkeladvies

HR advies & professionalisering

Organisatie ontwikkeling

HR intervisie & masterclasses

Doeltreffend HR en ontwikkeladvies

 

Iedereen heeft unieke kwaliteiten waarmee zij van toegevoegde waarde zijn.
Als jij kunt doen waar je goed in bent en je talenten ontwikkelt, ga je excelleren!

Met een doeltreffend HR advies en het herkennen, ontwikkelen en verbinden van de individuele talenten van de mensen, kom je tot mooie prestaties en veel werkplezier.

Gedurende ons hele leven ligt de focus op het verbeteren van zwakheden. Wat als de focus komt te liggen op je sterke punten? Dan komen talenten wél tot hun recht.
Het is de sleutel tot succes.

Zet in op je sterke punten!

 

 

Focus op talent

Betere prestaties

Een winning team

Motivatie en werkplezier

Excel Yourself is dé partner in ontwikkeling

Ontwikkel jouw talent of dat van jouw team door middel van assessments, talent coaching en masterclasses.

Laat mij de ontwikkeling en professionalisering van jouw HR afdeling begeleiden. Zet mij in bij groei of reorganisatie. Laat mij je adviseren over je HR strategie en organisatie ontwikkeling. Of ga zelf aan de slag met behulp van praktische HR tools.

Wil jij jezelf persoonlijk ontwikkelen?

Met een persoonlijk ontwikkeladvies of talent coaching leer jij hoe jij met jouw talenten het beste uit jezelf haalt en hoe jij jouw ambities waarmaakt.

Wil jij meer impact als HR professional?

Met de masterclasses en intervisie voor HR professionals ontwikkel jij jezelf tot échte HR business partner en leer jij die impact te hebben door de link te leggen tussen de organisatie en de mensen.

Wil jij de juiste mensen voor je organisatie vinden?

Met een selectie- en teamassessment krijg jij inzicht in de talenten, gedrag, communicatiestijl van je sollicitanten en of zij in het team passen.

Ook geeft het handvatten voor de verdere ontwikkeling van jouw mensen.

Wil jij HR en organisatie advies?

Met een HR en organisatie analyse, help ik je de link te leggen tussen de organisatiedoelen en de mensen.

Ik adviseer over een doeltreffende HR strategie en help je de vertaalslag te maken naar HR beleid, processen en de ontwikkeling van leiderschap, teams en medewerkers.

Wil jij de talenten in je organisatie laten excelleren?

Met de trainingen van Excel Yourself laat jij de medewerkers en teams het beste uit zichzelf halen en succesvol bij te dragen aan de organisatie doelen.

Door te focussen op hun kwaliteiten en toegevoegde waarde zijn zij in staat te excelleren en zich verder te ontwikkelen.

Over mij

In plaats van succesvol te zijn door hetzelfde te doen als een ander, leerde ik vanuit mijn eigen sterke punten het maximale uit mezelf te halen. Het motiveert als je kunt werken met je sterke punten, je ziet resultaat en het geeft energie. Daarom help ik organisaties, medewerkers en HR professionals zich professioneel te ontwikkelen vanuit hun kwaliteiten.

In mijn werk als HR business partner heb ik een eigen visie ontwikkeld op het leveren van prestaties en van toegevoegde waarde zijn. Ik vond het geweldig om te zien dat wanneer mensen hun talenten benutten, zij met minder moeite meer kunnen bereiken!

Ik wil jou inspireren om jezelf, je HR strategie en je organisatie te laten excelleren!

Waar kan ik jou bij helpen?

HR advies & professionalisering

Een doeltreffende HR strategie draagt bij aan het behalen van de organisatiedoelen en laat mensen excelleren. Excel Yourself helpt de vertaalslag te maken van organisatiedoelen naar HR strategie en processen, ondersteunt de ontwikkeling van HR professionals en leiderschap. Bij complexe vraagstukken ben ik je HR business partner.

 

“Aimée heeft op inspirerende wijze onze groeiende organisatie geholpen met een toekomstgericht functiehuis. Door op constructief kritisch manier vragen te stellen en door te vragen kwam zij tot de kern en is een basis gelegd om op voort te bouwen.”

G. Oostveen – CEO Cowmanager

HR intervisie & masterclasses

Doelgericht professionaliseren en ontwikkelen van je persoonlijke effectiviteit wordt leuker met de HR intervisie masterclasses van Excel Yourself. Deze zijn er namelijk op gericht om je vanuit je sterke punten te ontwikkelen en je toegevoegde waarde in je werk te vergroten.

“De masterclass is inspirerend en geeft veel inzichten en handvatten, met een goede combinatie van theorie en praktijk. De intervisie bijeenkomsten sluiten hier ook goed op aan.”

Sabine, HR adviseur, over de masterclass meer impact als HR business partner.

Organisatie en team ontwikkeling

Excel Yourself helpt je het potentieel van je organisatie optimaal te benutten en versterken, door de link te leggen tussen de organisatie en de mensen. Afgestemd op de organisatie en haar doelen, help ik het maximale uit de organisatie en de mensen te halen en het versterken van individuele en teamprestaties.

“De sterke punten benadering geeft meerwaarde in de werving van nieuwe medewerkers en de ontwikkeling van onze organisatie!”

Krista Knape, directeur Knape BV administratie en belasting

Talent coaching & ontwikkeladvies

Met mijn aanpak krijgen mensen inzicht in hun persoonlijke kwaliteiten, talenten, drijfveren en ontwikkelpotentieel en hoe zij deze in de praktijk kunnen benutten om te excelleren. Dit inzicht is essentieel om hen de regie over hun ontwikkeling te laten nemen en na te denken over wat ze willen bereiken en wat er voor nodig is om daar te komen. Daarna nemen zij met gemak het eigenaarschap over hun prestaties en ontwikkeling.

Door haar enthousiasme, persoonlijke aanpak, het geven van inzichten en praktische tips heb ik veel aan de coaching gehad en van Aimée geleerd.

Martin Sparreboom, software engineer

Wat mensen zeggen over Excel Yourself

Ik heb Aimée leren kennen als een warme persoonlijkheid die goed kan luisteren en een passie heeft voor haar vak!

Marcel Bonte

Fotograaf, Studio Bonte

“Aimée weet mensen in beweging te krijgen en op een prettige manier te overtuigen. Daar waar nodig geeft ze constructieve feedback om processen optimaler te laten verlopen.”

Chantal Sauter

HR adviseur, Participe

In korte tijd heb ik Aimée leren kennen als een enthousiaste, behulpzame en doortastende professional.”

Margreet van der Giesen

Accountmanager HR, Huisman & Partners

Blogs & Inspiratie

Is jouw organisatie inclusief?

Is jouw organisatie inclusief?

Iedereen telt mee en mag zichzelf zijn. Maar onbewuste vooroordelen en uitsluiting zorgen er in organisaties voor dat niet iedereen zich er thuisvoelt. Wanneer medewerkers zich op hun gemak voelen en hun unieke talenten worden erkend en gewaardeerd, dan kun je het beste uit je mensen halen.  En in...

Lees meer
Tips om als introvert tot je recht te komen

Tips om als introvert tot je recht te komen

Als introvert persoon is het soms moeilijk om goed uit de verf te komen op de werkvloer en in een wereld die is ingericht voor de extraverte mens. Denk aan die collega die een salarisverhoging kreeg omdat hij met het idee van iemand anders aan de haal ging, of die collega die promotie kreeg omdat...

Lees meer
Zo geef je ontwikkelgericht feedback

Zo geef je ontwikkelgericht feedback

Feedback is een heel goed middel om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen. Als je op de juiste manier feedback geeft, heeft dit een positieve invloed op de ontwikkeling van je medewerkers, je collega's en zelfs je leidinggevende. Weet jij hoe je constructieve feedback kunt geven? Pas jij deze...

Lees meer

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken?