Quick scan
toekomstbestendige organisatie

Een duurzame basis voor mooie prestaties,

gemotiveerde, energieke, competente medewerkers

Mensen zijn de drijvende kracht achter iedere succesvolle onderneming. Daarom wil je dat je personeel betrokken, competent en vitaal is, om met elkaar de missie en doelen van de organisatie te bereiken.

Heb je goed in beeld wat je als werkgever kunt doen om een duurzame en toekomstbestendige basis te leggen en te kunnen vertrouwen op de prestaties en kwaliteiten van je team?

 In samenwerking met Company Vitality heeft Excel Yourself een quick scan ontwikkeld, waarmee je inzichten krijgt in de kansen en risico’s als het gaat om de motivatie, competentie, fitheid, veiligheid en betrokkenheid van je medewerkers.

We geven je een antwoord op de vraag of je bedrijf klaar is voor de toekomst, een advies op maat en een helder actieplan om in je organisatie mee aan de slag te gaan.

HR scan rapportage

Hoe werkt de Quick scan?

De Quick quick is een kort onderzoek, bedoeld om prestaties te meten en verbetermogelijkheden te ontdekken, om een optimale werkomgeving te creëren waarin je het volledige potentieel van je organisatie kunt benutten.

We analyseren de huidige situatie en beoordelen kansen en risico’s binnen vier cruciale thema’s: gezond & veilig werken, duurzame inzetbaarheid, functioneren & ontwikkelen en betrokkenheid. Aan de hand van de ambities en doelstellingen van jullie organisatie, geven we een op maat gemaakt advies en concrete actiepunten.         

Wat levert het op?

De Quick scan levert inzichten en heldere actiepunten op hoe de basis voor een duurzame, toekomstbestendige organisatie kan worden verstevigd. Het zorgt voor betere prestaties en tevreden medewerkers en helpt de organisatie groeien en kosten te besparen.

Excel Yourself en Company Vitality ondersteunen jouw organisatie indien gewenst met kennis en capaciteit om die stappen te maken.

 

Investeer in gemotiveerde, energieke en competente teams

Vitaliteit, motivatie en het hebben van de juiste kwaliteiten zijn onmisbaar voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en prestaties van je teams. Het is daarom ontzettend belangrijk om te investeren in deze succesfactoren . De vraag is alleen: waar begin je?

De Quick Scan is het ultieme starpunt om de juiste actie te gaan ondernemen, wat voor jouw organisatie het verschil gaat maken.

In 4 stappen een advies op maat

Kennismakingsgesprek

In een (evt. online) kennismakingsgesprek, vormen we een beeld van wat er speelt in de organisatie en wat jullie behoeftes en uitdagingen zijn. We vertellen jullie over onze aanpak en inventariseren de verwachtingen.

Analyse

Vervolgens wordt een online vragenlijst toegestuurd om in te vullen over de huidige situatie en wat er geregeld is in jullie organisatie.

Onderzoeksgesprek

Na de analyse van de huidige situatie gaan we met jullie in gesprek over de uitkomsten en achtergronden om een nog beter beeld te krijgen.

Rapportage met op maat advies en acties

Alle uitkomsten worden uitwerkt in een op maat geschreven rapportage met een advies en concrete actiepunten voor de korte en lange termijn, volledig afgestemd op jullie unieke organisatie.

Kosten voor de Quick scan

Inbegrepen in de Quick scan

  • het kennismakingsgesprek;
  • de online analyse;
  • een onderzoeksgesprek;
  • rapportage met op maat advies en actiepunten.

Voor kleine organisaties tot 25 medewerkers geldt een korting van € 100,-

€ 750  excl. btw

Contact opnemen

Heb je vragen over de Quick scan? Stel ze hieronder.

6 + 13 =