Masterclasses

Ontwikkel je sterkste punten

Jouw talent is de sleutel tot succes!

In de Masterclass gaan we met een kleine groep interactief en op creatieve wijze aan de slag om jouw talent die als rode draad loopt door alles wat je doet tot zijn recht te laten komen. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt aan het denken gezet. Ik wil je inspireren om vanuit je kernkwaliteiten te werken en ze verder te ontwikkelen.

Na de masterclass ga jij het geleerde in praktijk brengen en na enkele weken krijg je in een persoonlijk gesprek nog meer tips en advies om jezelf verder te ontwikkelen.

Wil jij het beste uit jezelf halen?

Ja, ik wil leren werken vanuit mijn sterke punten

Dan is de masterclass Van Talent naar Succes echt iets voor jou!

Ja, ik wil mijn adviesvaardigheden ontwikkelen

Dan is de masterclass Effectief adviseren iets voor jou!

Ja, ik wil mijn persoonlijke effectiviteit versterken

Kijk eens of de masterclass Sterker in je Schoenen of Talentgericht Werken met het Kernkwadrant iets voor je is!

Ja, ik wil een échte HR business partner zijn

Dan is de masterclass Meer impact als HR Business Partner iets voor jou!

Ja, ik wil mijn communicatieve vaardigheden ontwikkelen

Dan is de masterclass Communicatief Vaardig met DISC interessant voor jou!

Komende masterclasses & intervisie bijeenkomsten

Live sessie masterclass “meer impact als HR business partner”

In deze interactieve online feedbacksessie gaan we dieper in op de stof uit module 2 van de masterclass: de link tussen de organisatie en de mensen en de toegevoegde waarde van HR.

Meer weten »

Live sessie masterclass “meer impact als HR business partner”

In deze interactieve online feedbacksessie gaan we dieper in op de stof uit module 3 van de masterclass en inspireer ik je om 10x meer impact te hebben als échte HR business partner.

Meer weten »

Alle masterclasses & e-learning

Meer impact als HR business partner

Laat de toegevoegde waarde van HR aan je organisatie zien door de link te leggen tussen de organisatie en de mensen. Welke betekenis geef jij aan jouw rol? Deze masterclass is voor HR professionals die een échte business partner willen zijn.

€ 895,-

Meer informatie

Organisaties zien steeds meer de waarde van medewerkers als succesfactor en onderscheidend vermogen. De HR professionals die de organisatiedoelen kunnen vertalen naar het HR beleid, leveren een waardevolle strategische bijdrage. 

Maar wat als jouw organisatie HR niet betrekt in het ontwikkelen van de strategie en pas jouw advies vraagt wanneer er een probleem is? Hoe kun jij dan die impact hebben die bijdraagt aan het succes van de organisatie?

In deze masterclass leer jij wat je nodig hebt om een échte HR business partner te zijn, hoe jij ervoor zorgt dat de organisatie hier meer gebruik van gaat maken en om vanuit je sterke punten jouw toegevoegde waarde te laten zien.

De masterclass bestaat uit drie e-learning modules met feedback opdrachten en praktijkcasussen, aangevuld met interactieve groepssessies en inspiratie bijeenkomsten. Je sluit de masterclass af met een persoonlijk plan van aanpak hoe jij die échte HR business partner wordt. Als bonus plannen we een persoonlijk coach gesprek waardoor jij nog meer richting kunt geven aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Talentgericht werken vanuit het kernkwadrant

Leer in één dag hoe je door middel van het kernkwadrant een effectieve start kan maken met Talent gericht werken. En vervolgens binnen jouw organisatie medewerkers uit te dagen om te doen waar ze goed in zijn en energie van krijgen.

€ 395,-

Effectief adviseren

Jouw adviezen zijn sterker en waardevoller, wanneer jij vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten kunt werken. In deze masterclasse ontwikkel jij je adviesvaardigheden vanuit jouw persoonlijke voorkeursstijl.

€ 595,-

Van Talent naar Succes

Maak van jouw talenten een succes! Ben jij ambitieus en wil je doorgroeien? Kom in de regie over jouw carrière door je sterke punten te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Na deze masterclass kun jij je eigen plan trekken en nieuwe kansen creëren!

€ 395,-

De valkuilen van Reorganiseren

Wanneer je gaat reorganiseren komt er veel bij kijken. Uit ervaring weet ik welke valkuilen en risico’s je wilt vermijden. In deze masterclass leer jij hoe je een reorganisatie goed voorbereid en uitvoert.

Ervaringen van deelnemers

Een verhelderende training, het geeft inzichten en handvatten om direct mee aan de slag te gaan!

Sabine Zebel

Masterclass HR business partner

Aimée is een expert op haar vakgebied. ZIj weet als geen ander het beste uit mensen te halen!

Winodj Jhingoer

Deelnemer intervisie

Liever individuele begeleiding in je ontwikkeling?

Naast de Masterclasses kun ook kiezen voor één-op-één begeleiding om jouw sterkste punten te ontdekken en ontwikkelen. Wil jij een gericht ontwikkeladvies aan de hand van een ontwikkelassessment of door middel van coaching leren hoe jouw sterke punten optimaal tot hun recht komen?

Wil je een training op maat voor jouw team?

Laten we de mogelijkheden met elkaar bespreken

3 + 12 =

Aanmelden masterclass

Ik meld me aan voor de masterclass

14 + 11 =

Leuk dat je wilt deelnemen aan één van de masterclasses!

Vul je gegevens in en dan sturen we je snel meer informatie. Op onze masterclasses zijn de algemene voorwaarden voor masterclasses en privacy policy van toepassing.

Wat levert het je op?

N

Veel kennis en nieuwe inzichten

N

Een koppeling met je eigen praktijk

N

Praktische tips om direct toe te passen

N

Concrete handvatten om jezelf te ontwikkelen