Masterclasses

Ontwikkel je sterkste punten

Wil jij meer inzicht in je kernkwaliteiten?

Wil je weten wat nu écht jouw toegevoegde waarde is?

Wil je wat steviger en zelfverzekerder in je schoenen staan?

In de Masterclass gaan we op creatieve wijze op zoek naar jouw talent die als rode draad loopt door alles wat je doet en wil ik je inspireren om vanuit je kernkwaliteiten te werken. Met een kleine groep gaan we interactief aan de slag en leren we met en van elkaar. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt aan het denken gezet. Je leert hoe jij je talent tot zijn recht laat komen en hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen op je sterke punten. Na de masterclass ga jij het geleerde in praktijk brengen en na enkele weken krijg je in een persoonlijk gesprek nog meer tips en advies om jezelf verder te ontwikkelen.
Zo krijg je vertrouwen in je kwaliteiten en neem je met plezier de touwtjes in handen om het beste uit jezelf te halen.

Wil jij het beste uit jezelf halen? Schrijf je dan nu in!

Masterclass Meer impact als HR business partner

Vergroot jouw toegevoegde waarde als HR business partner door de link te leggen tussen de organisatie en de mensen. Organisaties zien steeds meer de waarde van medewerkers als succesfactor en onderscheidend vermogen. In lijn hiermee wordt van HR verwacht dat zij een strategische bijdrage leveren als business partner om organisatiedoelen te behalen. Van jou als […]

Meer weten »
Rotterdam,

Masterclass Van Talent naar Succes

Voel jij je afhankelijk van je werkgever in je ontwikkeling? Wat houdt je tegen? Maak je eigen roadmap naar succes! Deze masterclass helpt je focussen op je allersterkste punten. Zo haal jij het beste uit jezelf. Kom in beweging en schakel naar de volgende versnelling.

Voor ambitieuze mensen met een sterke drive om door te groeien.

Meer weten »
Rotterdam,

Intervisie en netwerkbijeenkomst HR professionals

Vind jij het leuk te netwerken en te sparren met andere HR professionals over onderwerpen waar we als HR business partner meer impact willen hebben? Is onze HR intervisiegroep iets voor jou? Als je verder wilt professionaliseren in je vak. Als je het leuk vindt om ervaringen te delen en dillemma's te bespreken met mensen […]

Meer weten »
Den Haag, Platinaweg 25
Den Haag, 2544 EZ Nederland
+ Google Maps

Wil jij liever persoonlijke begeleiding in je ontwikkeling?

Naast de Masterclasses kun ook kiezen voor één-op-één begeleiding om jouw sterkste punten te ontdekken en ontwikkelen. Wil jij een gericht ontwikkeladvies aan de hand van een ontwikkelassessment of door middel van coaching leren hoe jouw sterke punten optimaal tot hun recht komen?

Ontwikkelassessment

Ontdek je sterke punten

Ontdek jouw unieke kwaliteiten, hoe jij ze optimaal tot hun recht kunt laten komen en hoe je ze verder kunt ontwikkelen.

Coaching

Vertrouw op je sterke punten

Kom sterker in je schoenen te staan met persoonlijke begeleiding in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Excel Yourself verzorgt ook in house trainingen

Een stevige basis voor duurzame inzetbaarheid

Excel Yourself heeft trainingen ontwikkeld voor medewerkers, teams, leidinggevenden en HR professionals. Deze zijn erop gericht  het maximale uit de talensten van je mensen te halen door hun sterke punten te benutten en verder te ontwikkelen. Zo bouw je aan een winning team waarmee je mooie bedrijfsresultaten kunt realiseren!

Wil jij persoonlijke begeleiding in je ontwikkeling ?

Ontdek wat Excel Yourself voor jou kan betekenen!

  06 24260549