Masterclasses

Ontwikkel je sterkste punten

Jouw talent is de sleutel tot succes!

In de Masterclass gaan we met een kleine groep interactief en op creatieve wijze aan de slag om jouw talent die als rode draad loopt door alles wat je doet tot zijn recht te laten komen. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt aan het denken gezet. Ik wil je inspireren om vanuit je kernkwaliteiten te werken en ze verder te ontwikkelen.

Na de masterclass ga jij het geleerde in praktijk brengen en na enkele weken krijg je in een persoonlijk gesprek nog meer tips en advies om jezelf verder te ontwikkelen.

Wil jij het beste uit jezelf halen?

Ja, ik wil leren werken vanuit mijn sterke punten

Dan is de masterclass Van Talent naar Succes echt iets voor jou!

Ja, ik wil mijn adviesvaardigheden ontwikkelen

Dan is de masterclass Effectief adviseren iets voor jou!

Ja, ik wil mijn persoonlijke effectiviteit versterken

Kijk eens of de masterclass Sterker in je Schoenen of Talentgericht Werken met het Kernkwadrant iets voor je is!

Ja, ik wil een échte HR business partner zijn

Dan is de masterclass Meer impact als HR Business Partner iets voor jou!

Ja, ik wil mijn communicatieve vaardigheden ontwikkelen

Dan is de masterclass Communicatief Vaardig met DISC interessant voor jou!

Komende masterclasses & intervisie bijeenkomsten

There are no upcoming events at this time.

Alle masterclasses & e-learning

Online programma
“Meer impact als HR business partner”

Laat de toegevoegde waarde van HR aan je organisatie zien door de link te leggen tussen de organisatie en de mensen. Welke betekenis geef jij aan jouw rol? Deze masterclass is voor HR professionals die een échte business partner willen zijn.

€ 795,-

Meer informatie

Organisaties zien steeds meer de waarde van medewerkers als succesfactor en onderscheidend vermogen. De HR professionals die de organisatiedoelen kunnen vertalen naar het HR beleid, leveren een waardevolle strategische bijdrage. 

Maar wat als jouw organisatie HR niet betrekt in het ontwikkelen van de strategie en pas jouw advies vraagt wanneer er een probleem is? Hoe kun jij dan die impact hebben die bijdraagt aan het succes van de organisatie?

In deze masterclass leer jij wat je nodig hebt om een échte HR business partner te zijn, hoe jij ervoor zorgt dat de organisatie hier meer gebruik van gaat maken en om vanuit je sterke punten jouw toegevoegde waarde te laten zien.

De masterclass bestaat uit drie e-learning modules met feedback opdrachten en praktijkcasussen, aangevuld met interactieve groepssessies en inspiratie bijeenkomsten. Je sluit de masterclass af met een persoonlijk plan van aanpak hoe jij die échte HR business partner wordt. Als bonus plannen we een persoonlijk coach gesprek waardoor jij nog meer richting kunt geven aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Masterclass
“Bouw een inclusieve organisatie”

In deze masterclass leer jij als HR adviseur hoe je jouw organisatie inclusiever kan maken. Ontwikkel een D&I strategie en een plan van aanpak op maat voor jouw organisatie.

€ 895,-

Meer informatie

Iedereen wil op werk “erbij horen” en zichzelf kunnen zijn. Dat betekent werken in een inclusieve organisatie. Het verhoogt betrokkenheid en retentie, want medewerkers die gelukkig zijn op werk, blijven langer.

Nu is het moment om te starten en door te pakken met een actieve diversiteit en inclusiestrategie voor jouw organisatie. Maar hoe creëer je draagvlak in jouw organisatie en kies je de juiste aanpak om te bouwen aan een inclusieve organisatie?

In deze masterclass leer jij een Diversiteit & Inclusie strategie te ontwikkelen en te vertalen naar interventies en concrete acties.

De masterclass bestaat uit 1,5 trainingsdag waarin je leert signaleren en onderzoeken hoe inclusief jouw organisatie is en aan de slag gaat met een D&I framework voor jouw organisatie. Je sluit de masterclass af met een op maat gemaakt plan van aanpak.

Als bonus plannen we een persoonlijk adviesgesprek met een D&I expert die jou helpt met de uitdagingen specifiek voor jouw organisatie. Zo zet jij de juiste stappen naar een succesvolle implementatie van je D&I strategie!

  Talentgericht werken vanuit het kernkwadrant

  Leer in één dag hoe je door middel van het kernkwadrant een effectieve start kan maken met Talent gericht werken. En vervolgens binnen jouw organisatie medewerkers uit te dagen om te doen waar ze goed in zijn en energie van krijgen.

  € 395,-

  Meer informatie

  Het kernkwadrant wordt veel gebruikt, maar niet altijd op de meest effectieve manier ingezet. Het model biedt inzicht in talenten, valkuilen, uitdagingen en allergieën van medewerkers, hun teams en organisaties. Het is dan ook briljant in z’n eenvoud en vervolgens makkelijk toepasbaar. Zet dus de verandering in gang en wordt ambassadeur van Talent gericht werken!

  De workshop wordt verzorgd door gecertificeerd kernkwadrant trainer Yuri Kweekel en oud-deelnemer Aimée Floris van Excel Yourself op onze inspirerende locatie in Nieuwveen, midden in het Groene Hart.

  Naast een hele leuke dag krijg je:

  ✔ Het naslagwerk ‘kernkwaliteiten en het kernkwadrant’ van Daniel Ofman;
  ✔ Een compleet verzorgde lunch;
  ✔ Inzicht in jouw eigen kernkwaliteiten en bijbehorende kwadranten of die van je team/organisatie;
  ✔ Actiepunten waar je direct mee aan de slag kan;
  ✔ De ontdekking waar je verborgen verlangen ligt en hoe je hier concreet naar toe kunt werken;

   

  E-learning
  Effectief adviseren

  Jouw adviezen zijn sterker en waardevoller, wanneer jij vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten kunt werken. In deze masterclasse ontwikkel jij je adviesvaardigheden vanuit jouw persoonlijke voorkeursstijl.

  € 595,-

  Van Talent naar Succes

  Maak van jouw talenten een succes! Ben jij ambitieus en wil je doorgroeien? Kom in de regie over jouw carrière door je sterke punten te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Na deze masterclass kun jij je eigen plan trekken en nieuwe kansen creëren!

  € 395,-

  De valkuilen van Reorganiseren

  Wanneer je gaat reorganiseren komt er veel bij kijken. Uit ervaring weet ik welke valkuilen en risico’s je wilt vermijden. In deze masterclass leer jij hoe je een reorganisatie goed voorbereid en uitvoert.

  Ervaringen van deelnemers

  Een verhelderende training, het geeft inzichten en handvatten om direct mee aan de slag te gaan!

  Sabine Zebel

  Masterclass HR business partner

  Aimée is een expert op haar vakgebied. ZIj weet als geen ander het beste uit mensen te halen!

  Winodj Jhingoer

  Deelnemer intervisie

  Liever individuele begeleiding in je ontwikkeling?

  Naast de Masterclasses kun ook kiezen voor één-op-één begeleiding om jouw sterkste punten te ontdekken en ontwikkelen. Wil jij een gericht ontwikkeladvies aan de hand van een ontwikkelassessment of door middel van coaching leren hoe jouw sterke punten optimaal tot hun recht komen?

  Wil je een training op maat voor jouw team?

  Laten we de mogelijkheden met elkaar bespreken

  15 + 9 =

  Aanmelden masterclass

  Ik meld me aan voor de masterclass

  12 + 6 =

  Leuk dat je wilt deelnemen aan één van de masterclasses!

  Vul je gegevens in en dan sturen we je snel meer informatie. Op onze masterclasses zijn de algemene voorwaarden voor masterclasses en privacy policy van toepassing.

  Wat levert het je op?

  N

  Veel kennis en nieuwe inzichten

  N

  Een koppeling met je eigen praktijk

  N

  Praktische tips om direct toe te passen

  N

  Concrete handvatten om jezelf te ontwikkelen