Masterclasses

Ontwikkel je sterkste punten

Wil jij meer inzicht in je kernkwaliteiten?

Wil je weten wat nu écht jouw toegevoegde waarde is?

Wil je wat steviger en zelfverzekerder in je schoenen staan?

In de Masterclass gaan we op creatieve wijze op zoek naar jouw talent die als rode draad loopt door alles wat je doet en wil ik je inspireren om vanuit je kernkwaliteiten te werken. Met een kleine groep gaan we interactief aan de slag en leren we met en van elkaar. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt aan het denken gezet. Je leert hoe jij je talent tot zijn recht laat komen en hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen op je sterke punten. Na de masterclass ga jij het geleerde in praktijk brengen en na enkele weken krijg je in een persoonlijk gesprek nog meer tips en advies om jezelf verder te ontwikkelen.
Zo krijg je vertrouwen in je kwaliteiten en neem je met plezier de touwtjes in handen om het beste uit jezelf te halen.

Wil jij het beste uit jezelf halen? Schrijf je dan nu in!

Intervisie voor HR professionals

Wil jij sparren met andere HR professionals over onderwerpen waar we als HR business partner meer impact willen hebben?
In de (online) intervisie bijeenkomst bespreken wij een of twee casussen van de deelnemers. Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van het ontwikkelen van een strategisch opleidingsplan en de zin en onzin van het beoordelingsgesprek. Heb jij op deze onderwerpen een praktijkvoorbeeld wat je met vakgenoten wilt bespreken? Dat kan!

Meer weten »

Masterclass Van business servant naar HR business partner (online)

In deze Masterclass leer jij werken vanuit je sterkste punten en meer impact te hebben als HR business partner. Je leert de link leggen tussen de organisatiedoelen en de inzet van de medewerkers en je leert vertrouwen op jouw toegevoegde waarde vanuit HR. Je kunt sparren met andere HR professionals over jullie praktijkcases en je netwerk uitbreiden. Enkele weken na de Masterclass krijg je in een persoonlijk adviesgesprek nog meer tips en advies om je verder te ontwikkelen.

Meer weten »

Wil jij liever persoonlijke begeleiding in je ontwikkeling?

Naast de Masterclasses kun ook kiezen voor één-op-één begeleiding om jouw sterkste punten te ontdekken en ontwikkelen. Wil jij een gericht ontwikkeladvies aan de hand van een ontwikkelassessment of door middel van coaching leren hoe jouw sterke punten optimaal tot hun recht komen?

Ontwikkelassessment

Ontdek je sterke punten

Ontdek jouw unieke kwaliteiten, hoe jij ze optimaal tot hun recht kunt laten komen en hoe je ze verder kunt ontwikkelen.

Coaching

Vertrouw op je sterke punten

Kom sterker in je schoenen te staan met persoonlijke begeleiding in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Excel Yourself verzorgt ook in house trainingen

Een stevige basis voor duurzame inzetbaarheid

Excel Yourself heeft trainingen ontwikkeld voor medewerkers, teams, leidinggevenden en HR professionals. Deze zijn erop gericht  het maximale uit de talensten van je mensen te halen door hun sterke punten te benutten en verder te ontwikkelen. Zo bouw je aan een winning team waarmee je mooie bedrijfsresultaten kunt realiseren!

Wil jij persoonlijke begeleiding in je ontwikkeling ?

Ontdek wat Excel Yourself voor jou kan betekenen!

  06 24260549