Masterclass

Meer impact als HR business partner

Inspirerende masterclass voor HR professionals die een échte business partner willen zijn

Als HR adviseur weet je dat jij meer impact kunt hebben, dat je de organisatie kunt helpen naar een next level. Jij kunt de link leggen tussen de belangen van de organisatie en de medewerkers. Maar het is niet eenvoudig om van “brandjes blusser” naar business partner te ontwikkelen. Dat vraagt iets van jou en van de samenwerkingsrelatie binnen jouw organisatie. En dat is precies waar deze masterclass over gaat!

In deze masterclass leer jij wat je als HR business partner nodig hebt om impact te maken, leer je de link te leggen tussen de organisatie en de mensen en vanuit je persoonlijke kwaliteiten jouw toegevoegde waarde te laten zien.

Deze inspirerende en leerzame masterclass bestaat uit drie modules met e-learning, feedback opdrachten en praktijkcasussen, aangevuld met interactieve groepssessies en inspiratie bijeenkomsten. Je sluit de masterclass af met een persoonlijk plan van aanpak hoe jij die échte HR business partner wordt. Als bonus plannen we een persoonlijk coach gesprek waardoor jij nog meer richting kunt geven aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wat leer je in deze masterclass?

Hoe jij die échte HR business partner wordt

De link leggen tussen de organisatie en HR

Jouw sterke punten te benutten

10x meer impact te hebben

De masterclass inclusief één op één coach gesprek kost 

€ 895,-

Wil je meer informatie ontvangen?

“Wat ik goed vond aan de masterclass was de kleine groep, de interactie, niet teveel theorie, de afwisseling met filmpje en praktijkopdrachten. Erg leuk en nuttig om ook met andere HRM’ers te kunnen sparren!”

Silvia

HR adviseur

“Aimée is een expert in haar vakgebied. Zij weet als geen ander het beste uit de mens te halen. Zij heeft het vermogen om je te laten groeien op zowel persoonlijk als op professioneel niveau. Een aanrader!”

Winodj Jhingoer

HR accountmanager

“De masterclass heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, er werd met echte voorbeelden gewerkt en het was erg leuk om ook de praktijkcasus met anderen te doen. Er was veel tijd om je eigen casus te behandelen.”

Selma van Maarseveen

HR manager