Over mij

Ik leerde excelleren vanuit mijn sterke punten

Ik wil jou inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen en de regie te nemen over je eigen ontwikkeling. Omdat ik zeker weet dat jij door het ontwikkelen van je sterke punten van onschatbare waarde bent!

Mijn verhaal

Na een aantal jaar te hebben gewerkt in organisaties waar ik niet in staat leek het beste uit mezelf te halen, begon ik te twijfelen aan mijn kwaliteiten. Ik deed mijn uiterste best, maar het was alsof mijn leidinggevenden nooit tevreden waren. Ik ging nog harder mijn best doen, eerst vanuit mijn eigen overtuigingen, daarna probeerde ik meer en meer te voldoen aan de verwachtingen die aan mij werden gesteld. Maar zonder het gewenste resultaat. Waarom lukte het me nu niet?

Ik moest denken aan de tijd dat ik als danssporter op hoog niveau trainde. Bijna dagelijks werkte ik hard om mijn technieken en performance te verbeteren. Vooral mijn zwakke punten, daar stak ik bloed, zweet en tranen in. Veel moeite en weinig resultaat. Dat was niet erg motiverend. Totdat ik een trainer had die me adviseerde een heel jaar alleen te focussen op mijn sterkste punten. Dat was het beste advies wat hij me had kunnen geven!

Dus toen ik in het werk vastliep en niet meer geloofde in mijn kwaliteiten, bedacht ik me dat het in werk net zo zou moeten zijn, als in sport. Als je jezelf ontwikkelt op die punten, waar je van nature aanleg voor hebt, dan is het veel leuker om te leren. En je zwakke punten verbeteren automatisch mee! Het kost je alleen geen energie, je krijgt er energie van en schakelt zonder moeite naar de volgende versnelling.

En daar was de keuze gemaakt om iedereen die zich wil ontwikkelen te helpen, door te excelleren vanuit hun sterke punten. En het werkt! Ik wil jou inspireren en motiveren het maximale uit jezelf te halen met je sterke punten. Omdat ik zeker weet dat jij door het ontwikkelen van je sterke punten ook een boost krijgt!

Waar ik voor sta

  • Focus op je sterke punten
  • Je talenten ten volste benutten
  • De regie nemen over je ontwikkeling
  • Vertrouwen op je kwaliteiten
  • Excelleren vanuit je kern

Mijn aanpak

Ik help jou ontdekken wat nu écht jouw sterkste punten zijn. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt aan het denken gezet. Je leert hoe jij je talent tot zijn recht laat komen en hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen op je sterke punten. Zo krijg je vertrouwen in je kwaliteiten en neem je met plezier de touwtjes in handen om het beste uit jezelf te halen.

Op creatieve wijze zoeken wij de rode draad in de dingen waar jij goed in bent. Ik help je te kiezen waar jij naartoe wilt groeien en je route uit te stippelen om daar te komen. Ik geef jou tips en jij schakelt vol energie naar de volgende versnelling!

Wil jij professionele begeleiding in je ontwikkeling?

Je bent van onschatbare waarde als je jouw sterke punten weet in te zetten en verder ontwikkelt. Hoe wil jij je ontwikkelen om jezelf te overstijgen?

Masterclasses

Ontwikkel je sterke punten

Excelleren vanuit je kern, dat is waar ik voor sta. Schakel naar de volgende versnelling door je sterke punten optimaal te benutten.

Ontwikkelassessment

Ontdek je sterke punten

Ontdek jouw unieke kwaliteiten, hoe jij ze optimaal tot hun recht kunt laten komen en hoe je ze verder kunt ontwikkelen.

Coaching

Vertrouw op je sterke punten

Kom sterker in je schoenen te staan met persoonlijke begeleiding in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij excelleren vanuit jouw talenten?

Ontdek wat Excel Yourself voor jou kan betekenen!

  06 24260549