Over mij

Na een aantal jaar te hebben gewerkt in organisaties waar ik niet in staat leek het beste uit mezelf te halen, begon ik te twijfelen aan mijn kwaliteiten. Ik deed mijn uiterste best, maar het was alsof mijn leidinggevenden nooit tevreden waren. Ik ging nog harder mijn best doen, eerst vanuit mijn eigen overtuigingen, daarna probeerde ik meer en meer te voldoen aan de verwachtingen die aan mij werden gesteld. Maar zonder het gewenste resultaat. Waarom lukte het me nu niet? 

Aimée Floris van Excel Yourself heeft meer dan 15 jaar HRM ervaring in profit en non-profit organisaties

Ik moest denken aan de tijd dat ik als danssporter op hoog niveau trainde. Bijna dagelijks werkte ik hard om mijn technieken en performance te verbeteren. Vooral mijn zwakke punten, daar stak ik bloed, zweet en tranen in. Veel moeite en weinig resultaat. Dat was niet erg motiverend. Totdat ik een trainer had die me adviseerde een heel jaar alleen te focussen op mijn sterkste punten. Dat was het beste advies wat hij me had kunnen geven!

Dus toen ik in het werk vastliep en niet meer geloofde in mijn kwaliteiten, bedacht ik me dat het in werk net zo zou moeten zijn, als in sport. Als je jezelf ontwikkelt op die punten, waar je van nature aanleg voor hebt, dan is het veel leuker om te leren. En je zwakke punten verbeteren automatisch mee! Het kost je alleen geen energie, je krijgt er energie van en schakelt zonder moeite naar de volgende versnelling.

En daar was de keuze gemaakt om iedereen die zich wil ontwikkelen te helpen, door te excelleren vanuit hun sterke punten. En het werkte.

Ik wil jou inspireren en motiveren de regie te nemen over je eigen ontwikkeling en het maximale uit jezelf te halen. Omdat ik zeker weet dat jij door het ontwikkelen van je sterke punten van grote waarde bent!

Aimée Floris van Excel Yourself heeft meer dan 15 jaar HRM ervaring in profit en non-profit organisaties

Wil jij excelleren vanuit jouw talenten?

Meld je dan aan voor een kennismaking!

    

   