Aimée Floris

HR Business Partner

& Talent Coach

Ik leerde excelleren

met mijn sterke punten!

In plaats van succesvol te zijn door hetzelfde te doen als een ander, leerde ik succesvol te zijn vanuit mijn eigen sterke punten. Het motiveert als je kunt werken met je sterke punten, je ziet resultaat en het geeft energie.

 

Vergroot waar je goed in bent

Na een aantal jaar te hebben gewerkt in organisaties waar ik niet in staat leek het beste uit mezelf te halen, begon ik te twijfelen aan mijn kwaliteiten.

Ik deed mijn uiterste best, maar het was alsof mijn leidinggevenden nooit tevreden waren. Ik ging nog harder mijn best doen, eerst vanuit mijn eigen overtuigingen, daarna probeerde ik meer en meer te voldoen aan de verwachtingen die aan mij werden gesteld. Maar zonder het gewenste resultaat. Waarom lukte het me nu niet?

Ik moest denken aan de tijd dat ik als danssporter op hoog niveau trainde. Bijna dagelijks werkte ik hard om mijn technieken en performance te verbeteren. Vooral mijn zwakke punten, daar stak ik bloed, zweet en tranen in. Veel moeite en weinig resultaat. Dat was niet erg motiverend. Totdat ik een trainer had die me adviseerde een heel jaar alleen te focussen op mijn sterkste punten. Dat was het beste advies wat hij me had kunnen geven!

Excelleren vanuit je kern

Dus toen ik in het werk vastliep en niet meer geloofde in mijn kwaliteiten, bedacht ik me dat het in werk net zo zou moeten zijn, als in sport. Als je jezelf ontwikkelt op die punten, waar je van nature aanleg voor hebt, dan is het veel leuker om te leren. En je zwakke punten verbeteren automatisch mee! Het kost je alleen geen energie, je krijgt er energie van en schakelt zonder moeite naar de volgende versnelling.

En daar was de keuze gemaakt om organisaties en mensen te helpen, door te excelleren vanuit hun sterke punten. Ik wil jou inspireren en motiveren het maximale uit jezelf te halen met je sterke punten.

Omdat ik zeker weet dat jij door het ontwikkelen van je sterke punten ook een boost krijgt!

Waar ik voor sta

Focus op je sterke punten

Excelleren vanuit je kern

Plezier in jezelf ontwikkelen

Met minder moeite meer resultaat

Mijn aanpak

Ik help jou ontdekken wat nu écht jouw sterkste punten zijn. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt aan het denken gezet. Je leert hoe jij je talent tot zijn recht laat komen en hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen op je sterke punten. Zo krijg je vertrouwen in je kwaliteiten en neem je met plezier de touwtjes in handen om het beste uit jezelf te halen.

Op creatieve wijze zoeken wij de rode draad in de dingen waar jij goed in bent. Ik help je te kiezen waar jij naartoe wilt groeien en je route uit te stippelen om daar te komen. Ik geef jou tips en jij schakelt vol energie naar de volgende versnelling!

Aimée Floris van Excel Yourself

Ervaringen van klanten

“Aimée voelt goed aan wat er leeft onder collega’s, ziet de mogelijkheden voor verbeteringen en weet op een positieve manier iedereen te betrekken bij het doorvoeren van veranderingen.”

Marieke Scholten

IT consultant

“Aimée heeft mij richting gegeven hoe ik meer kan focussen op mijn kwaliteiten met haar persoonlijke benadering en super tips.”

Bart Scholte

Belastingadviseur

“Aimée is betrouwbaar, toegankelijk en kundig. In lastige tijden moest er in korte tijd veel gebeuren en Aimée stond haar ‘mannetje’. Zij zorgt voor een goede balans tussen belangen van de organisatie en die van de medewerkers.”

Sjaak van der Linde

Directeur Partipe

“Aimée weet mensen in beweging te krijgen door haar aandacht voor de mens en geeft op prettige manier constructieve feedback. Haar motto ‘doe waar je goed in bent’, past ze duidelijk ook op zichzelf toe.

Chantal Sauter

HR adviseur