Over mij

Haal het maximale uit jezelf

In een tijd waarin we de druk voelen om te presteren en te voldoen aan de verwachtingen van onze omgeving, is talent de sleutel tot succes. Je bent juíst van onschatbare waarde, door je eigen sterke punten in te zetten en te ontwikkelen. Als het komt vanuit je eígen kern kun je jezelf overstijgen en jouw unieke talenten tot hun recht laten komen. Dat is mijn overtuiging en daarom help ik mensen zich professioneel te ontwikkelen, zowel op organisatieniveau als individueel.

Met een uitkomst die niet altijd voor de hand ligt, help ik organisaties en haar mensen elkaar te vinden in hun duurzame ontwikkeling. Ik leg de link met sport. Het juiste talent op de juiste positie is je winst.

Mijn missie is mensen op hun eigen maximale kunnen te laten excelleren, boven zichzelf uit laten stijgen. Ik stop niet voordat iedereen zijn eigen unieke manier heeft gevonden om het beste uit zichzelf halen, vanuit hun kernkwaliteiten.

Op een creatieve wijze vinden we de rode draad van jouw talent die jouw ontwikkeling een boost geeft. Persoonlijke effectiviteit door te vergroten waar je goed in bent, op jouw unieke manier. Ik wil je inspireren en je zó zeker van je eigen kwaliteiten laten zijn dat je met gemak de regie neemt in jouw ontwikkeling.

Aimée Floris