Ontwikkelassessment

Weet jij je talenten al ten volste te benutten?

Heb je het gevoel dat je in een bepaalde richting wordt geduwd om jezelf te ontwikkelen?

In een tijd waarin we de druk voelen om te presteren en er een sterke focus ligt op talenten, wordt er van jou verwacht dat je eigenaarschap neemt over je eigen ontwikkeling en altijd het beste uit jezelf haalt. Maar soms ben je je niet bewust van bepaalde sterktes en zwaktes omdat je je eigen talenten in een ander perspectief ziet dan anderen of vertrouw je niet voldoende op je eigen sterktes.

Talent is de kwaliteit in jezelf die je meestal niet zo bijzonder vindt. Juist omdat het je zo gemakkelijk af gaat. Het loopt als een rode draad door alles wat je doet, je studie, sport, hobby’s, sociale activiteiten. Daardoor ligt de focus vaak niet op je échte talenten. Mensen hebben juist de neiging te focussen op waar ze nog niet zo goed in zijn. En daar veel moeite en energie in te steken. Herken je dit? Waarom die effort om van een vijfje een zesje te maken als je met veel plezier kunt excelleren met je sterke punten?

Wil jij het maximale uit jezelf halen maar weet je niet precies waar jou mogelijkheden liggen of wat jouw sterke punten zijn? Dan is het een goed idee om jouw sterke en zwakke punten in kaart te brengen en te ontdekken hoe je jouw ontwikkeling een boost kunt geven. Dit geeft je houvast om je richting te bepalen en je ambities te verwezenlijken.

Door middel van een online persoonlijkheidsvragenlijst, capaciteitentest en drijfverenonderzoek kom jij er achter wat jouw kernkwaliteiten zijn en in hoeverre jij deze gemakkelijk kunt ontwikkelen. Want als het je nu niet lukt, betekent dat niet dat het je nooit gaat lukken! Het ontwikkelen van je talent is namelijk meer dan alleen je natuurlijke aanleg, het vraagt ook motivatie en oefening.

In een persoonlijk gesprek bespreek ik met jou de uitkomsten van het online assessment en leggen we relaties tussen jouw competenties. Wanneer je dit inzicht hebt, dan gaan we dit samen vertalen naar een plan met concrete acties wat jij gaat ontwikkelen en hoe je dit gaat aanpakken. Dit kan ook een mooi uitgangspunt zijn voor het uitstippelen van je carrière pad! Ik geef je tips en jij kiest hoe jouw toekomst eruit ziet.

Ik ben gecertificeerd voor het afnemen en maak gebruik van de assessement tools van

Met Excel Yourself als Interim HRM kunt u uw HRM afdeling ontzorgen

Wil jij inzicht in je talenten en mogelijkheden?

Meld je aan voor een intake

    

   