HR business partner

Excel Yourself helpt organisaties en haar mensen het beste uit zichzelf te halen.

Medewerkers gaan beter presteren als zij gaan uitblinken in hun sterke punten in plaats van de zwakke punten naar een gewenst niveau te brengen. Vanuit dit positieve perspectief worden uw medewerkers ook gemotiveerder en gelukkiger. En ze bereiken betere resultaten.

Als uw business partner in HR, ondersteun ik uw organisatie in de complexe HR vraagstukken, o.a. op het gebied van professional development, talent- en performance management, functioneringsvraagstukken, verzuimmanagement. Ik adviseer en begeleid het proces. Of ik neem het u volledig uit handen!

HR abonnement
Heeft u behoete aan een vaste sparringspartner voor complexe HR vraagstukken? Met een abonnement van Excel Yourself ben ik altijd beschikbaar voor advies en ondersteuning.

HR consultancy
Wilt u een specifiek vraagstuk aanpakken en zoekt u een specialist om het vraagstuk te doorgronden en een passende oplossing te bedenken en implementeren? Met een consultancy opdracht geef ik u advies, een stappenplan en begeleid ik het proces.

In house trainingen
Bestaat de behoefte om zelf beter in staat te zijn het beste uit uw organisatie en medewerkers te halen? Excel Yourself verzorgt in house workshops en masterclasses om de toegevoegde waarde van medewerkers en team te versterken. Lees meer

Wilt u meer informatie over de HR services van Excel Yourself? Neem dan contact op voor een kennismaking.