Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Live sessie masterclass “meer impact als HR business partner”

11 augustus, 09:30 - 11:00

In deze masterclass draait het om de rol en toegevoegde waarde van de HR adviseur. Organisaties zien steeds meer de medewerkers als succesfactor. In lijn daarmee wordt van HR verwacht een strategische bijdrage te leveren om de juiste mensen en kwaliteiten in huis te hebben. Maar niet altijd wordt HR betrokken in strategische keuzes en soms pas om advies gevraagd over een al genomen besluit. Ook worden thema’s zoals personeelsplanning en -ontwikkeling nog wel eens gezien als het “feestje van HR”. In de masterclass leer jij wat je als HR business partner nodig hebt om impact te maken, leer je de link te leggen tussen de organisatie en de mensen en vanuit jouw persoonlijke kwaliteiten jouw toegevoegde waarde te laten zien.

Gedurende ongeveer acht weken volg je drie e-learning modules met feedback opdrachten en praktijkcasussen, aangevuld met interactieve groepssessies en inspiratie bijeenkomsten. Je sluit de masterclass af met een persoonlijk plan van aanpak hoe jij die échte HR business partner wordt. Als bonus plannen we een persoonlijk coach gesprek waardoor jij nog meer richting kunt geven aan je persoonlijke ontwikkeling.

Programma:

Module 1 “van business servant naar business partner”(duur 2 weken, 1,5 uur per week)
bestaande uit een e-learning module, een feedback opdracht, een interactieve groepssessie over adviesrollen en een praktijkcasus.

16 juli 2021 – Online interactieve sessie: adviesrollen

Module 2 “de link leggen tussen organisatie en mensen” (duur 2 weken, 1,5 uur per week)
bestaande uit een e-learning module, een organisatie analyse model, een praktijkopdracht waar je feedback op krijgt en een Interactieve groepssessie.

29 juli 2021 – Online feedback sessie: de toegevoegde waarde van HR

Module 3 “meer impact vanuit jouw sterke punten” (duur 3 weken, 1,5 uur per week)
bestaande uit een voorbereidende opdracht, een e-learning module, een feedback sessie over jouw kwaliteiten in relatie tot de kwaliteiten van een HR business partner, een feedback opdracht en “10x meer impact”.

11 augustus 2021 – Online inspiratie sessie: 10x meer impact

Backup data: 25 augustus, 7 september, 20 september

Flyer

Gegevens

Datum:
11 augustus
Tijd:
09:30 - 11:00