Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Intervisie voor HR professionals

12 november, 12:00 - 14:00

Vind jij het leuk te netwerken en te sparren met andere HR professionals over onderwerpen waar we als HR business partner meer impact mee willen hebben?

Onze HR intervisie is iets voor jou

  • Als je je verder wilt professionaliseren in je vak.
  • Als je het leuk vindt om ervaringen te delen en dilemma’s te bespreken met mensen in dezelfde rol als jij.
  • Als je het leuk vindt om de diepte in te gaan op verschillende HR onderwerpen.
  • Als je wilt reflecteren over de manier waarop jij je rol als HR adviseur of business partner invult.
  • Als je zelfstandig HR professional bent en in contact wilt blijven met andere HR professionals.

Thema van de intervisie
Dit keer heb ik een co-host uitgenodigd, Diana van Asten. Diana is expert op het gebied van verzuim en zij gaat ons een andere blik op verzuim geven!
Tijdens de intervisie bijeenkomst gaan we in deelgroepjes met elkaar in gesprek over twee onderwerpen. De onderwerpen voor deze bijeenkomst zijn:

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden
Veel organisaties maken zich zorgen om hoge verzuimcijfers en complexe re-integratie trajecten. Naast het reduceren van verzuim en verzuimduur, wordt er ingezet op preventieve interventies. Maar wat kun je doen om verzuimoorzaken weg te nemen? Je hoeft namelijk niet ziek te zijn om beter te worden. Heb je al eens gehoord van amplitie? Amplitie gaat over het versterken van het welzijn en functioneren van medewerkers. Diana neemt ons mee in de kansen en voordelen van het wegnemen van verzuimoorzaken.

Focus op talent
Excel Yourself staat voor werken vanuit je talent en het ontwikkelen van je sterke punten. Organisaties leggen vaak de focus op de functie-eisen en tekortkomingen van medewerkers. Terwijl talenten de meeste ruimte bieden voor groei. Focus op talent versterkt de prestaties, het werkplezier en de loyaliteit van medewerkers. Hoe kun jij in jouw organisatie meer focus op talent bereiken?

Online lunchsessie
De intervisie bijeenkomst is een online lunchsessie. Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je praktische informatie en een deelname link.

Kosten
Deelname aan de intervisie kost € 10,- exclusief btw.

Wil jij aan deze intervisie bijeenkomst deelnemen, meld je dan hier aan.

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
12:00 - 14:00

Locatie

Online

Organisatoren

Excel Yourself
Artemis Advies