Coaching

Kom tot de kern van jouw kwaliteiten

Voel jij druk door de verwachtingen die anderen van jou hebben?

Maak gebruik van je sterke punten!

Ooit deed ik een poging van mijn zwakke punten, sterke te maken. Het kostte me bloed, zweet en tranen. Totdat ik een coach kreeg die me leerde te focussen op mijn sterke punten. Vanaf dat moment werd alles anders.  Want wanneer je focust op je sterke punten, jouw unieke kwaliteiten, dan haal je het beste uit jezelf en ben je meer dan ooit van waarde voor anderen. Bovendien motiveert het en kost het je minder energie.

“Ik deed mijn uiterste best, maar het was alsof mijn leidinggevenden nooit tevreden waren. Ik ging nog harder mijn best doen en probeerde aan de verwachtingen te voldoen. Maar zonder het gewenste resultaat. Waarom lukte het me nu niet? ” – Aimée Floris, HR business partner

Wil jij meer vertrouwen op je kwaliteiten?

Kom tot je kern

Het begint bij jezelf, bij jouw talenten. Om bij de kern te komen, laat je eerst de verwachtingen en prestatiedruk vanuit je omgeving varen. Echte connectie is alleen mogelijk als je de focus verlegt naar jezelf. Connectie geeft rust en vertrouwen om te verbinden met dat waar je goed in bent, het te verstevigen, te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Daarna kun jij weer verbinden met je omgeving en met vertrouwen je rol pakken en jezelf overstijgen.

Maak connectie met jezelf en je omgeving

Connectie maken met jezelf en anderen is spannend en maakt je kwetsbaar. Tegelijk geeft dit ook ruimte. Ruimte om je beste zelf te zijn en ruimte voor respect en duidelijkheid als het gaat om jouw rol. Met overtuiging en vol inspiratie ga je op weg om jouw ambities waar te maken.

“Ik heb echt meer vertrouwen gekregen om de stappen te zetten die nodig zijn om goed voor mezelf te gaan zorgen!” – Kim, zorgprofessional

Waar wil jij beginnen?

Jij bent zélf de sleutel tot succes

het Coaching traject

Samen ontdekken we op creatieve wijze jouw unieke kwaliteiten en hoe je deze kunt benutten. Gedurende het coaching traject van een aantal één op één gesprekken krijg jij weer de regie over je ontwikkeling.

Jij stippelt je route uit om te komen waar je naartoe wilt en welke stappen jij gaat zetten om daar te komen. Zo krijg jij weer energie en neem je met vertrouwen de touwtjes weer in eigen hand.

Wil jij

Je sterke punten overtuigender inzetten?

Doorgroeien?

Meer gezien en erkend worden?

Niet meer in een bepaalde richting worden geduwd?

Op zoek naar je ware kernkwaliteiten?

Minder twijfelen aan je kunnen?

Leren hoe jij je sterke punten verder kunt ontwikkelen?

Testimonials

Wat zeggen deelnemers over de coaching?

“Ik heb echt meer vertrouwen gekregen om de stappen te zetten die nodig zijn om goed voor mezelf te gaan zorgen!”

Kim

Zorgprofessional, psychiatrische zorg

“Met de tips van Aimée heb ik mijn richting weer teruggevonden.”

Bart

belastingadviseur

“Ik wist wel waar ik goed in ben, maar vond het toch lastig om mijn kwaliteiten te benoemen. Nu kan ik mijzelf weer veel beter laten zien!”

Inge

Marketing specialist

Wil je meer lezen over het inzetten en ontwikkelen van je sterke punten?

Mijn laatste artikelen

Zo geef je ontwikkelgericht feedback

Zo geef je ontwikkelgericht feedback

Feedback is een heel goed middel om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen. Als je op de juiste manier feedback geeft, heeft dit een positieve invloed op de ontwikkeling van je medewerkers, je collega's en zelfs je leidinggevende. Weet jij hoe je constructieve...

Gastblog “Pak jij de regie als HR-business partner?”

Gastblog “Pak jij de regie als HR-business partner?”

Sylvia Klink is HR expert voor MKB ondernemingen en gelooft net als ik in de toegevoegde waarde van HR en het excelleren vanuit je sterke punten. In deze gastblog deelt zij haar visie en ervaringen op haar rol en ambitie om meer impact te hebben als HR business partner.

Wil jij het beste uit jezelf halen?

Ontdek wat coaching voor jou kan betekenen!

  06 24260549