Aanmeldformulier NL leert door
Gratis ontwikkeladvies

het beste uit jezelf halen begint hier!

Leuk dat je gebruik wilt maken van het gratis ontwikkeladvies!

Vul je gegevens in en dan nemen we je snel contact met je op voor een afspraak en de praktische zaken. Op het ontwikkeltraject zijn de voorwaarden van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en onze privacy policy van toepassing.

Excel Yourself ontvangt subsidie voor elke aangemelde kandidaat die het traject volledig doorloopt. Om in aanmerking te komen voor de subsidie is het belangrijk dat het traject plaatsvindt binnen een bepaald tijdsbestek (1 maand) en dat alle bijbehorende documenten volledig worden ingevuld. Gratis betekent immers niet vrijblijvend. Door je aan te melden, verklaar je dat je dat je je zult inspannen met betrekking tot deze afspraken. We vragen je voor aanvang van het traject hiervoor te tekenen. 

Heb je vragen?

Telefoonnummer

06 2426 0549

Email

aimee.floris@excel-yourself.nl

 

Jouw gegevens

Annuleringsvoorwaarden: Indien je het traject afbreekt na het invullen van de competentiescan wordt er € 100,- in rekening gebracht. Wanneer je het traject afbreekt na de eerste sessie brengen wij € 200,- in rekening. We hanteren deze voorwaarden omdat we pas na afronding van je traject de subsidie kunnen aanvragen. Als je voortijdig je traject stopzet, kunnen we de subsidie niet aanvragen en vinden we het reëel dat je zelf een deel van de gemaakte kosten vergoedt.

12 + 5 =

  06 24260549